Bättre

Förlåt för tystnaden igår, men jag mådde inte bra! Dels släppte bedövningen vid 3.30 så jag började få ont. Knaprar smärtis så mycket jag får, men det tar inte bort smärtan, men lindrar. Sover halvtaskigt och vaknar då och då när jag rör mig. Och tar piller igen när det är dags.

Igår morse så gick jag upp och skulle äta frukost, men jag började svettas så det rann om mig på hela kroppen, och mådde illa och var rädd att jag skulle svimma. Så jag tog med risgrynsgröten och la mig igen. Efter ett tag mådde jag inte lika illa och kunde i sakta hastighet få i mig gröten. Sedan låg jag i sängen hela dagen, tittade på TV och sov en sväng då och då. Gick upp och hämtade nåt litet att äta då och då, men var egentligen inte hungrig. Men ska kroppen läka så bör man äta!

Jag opererade mig på City akuten och en av sköterskorna ringde igår för att höra hur det var med mig. Gulligt!! Det har jag aldrig varit med om innan.

Idag känns det bättre! Gör fortfarande ont, men nu har jag kunnat sitta uppe och äta frukost och det har gått bra! Jag har foten på en pall, så den är högt. Så idag tror jag att jag kommer tillbringa dagen i soffan i stället! Vilken omväxling!

7 reaktioner på ”Bättre

 1. Men har du redan tömt balkongen? Annars vore den väl idealisk idag? Med solen och värmen som är….

  Gilla

   1. Du får be någon fixa madrass och filt till dig. Glöm inte nackkudde och du kan bo där ute 🙂 Glöm bara inte internet så vi vet att du mår bra….

    Gillad av 1 person

 2. När du berättade att du svettas och mår illa så känner jag igen det för så är det när jag har fått värktabletter med morfinbaserade preparat. Jag tappar även även aptiten, och vill bara sova.
  Kan det vara tabletterna?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s