Zzzzzznark

Jösses vad länge jag har sovit! Jag har visserligen vaknat flera gånger under  natten, men somnat om ganska med det samma igen. Och till och med sovit över en tid när jag fick ta ny tablett! Så jag har alltså mindre ont nu! Innan har jag ju börjat titta på klockan för att jag har ont nästan 1 timme innan jag får ta nästa. Så nu går det i alla fall åt rätt håll!

Dessutom var jag faktiskt hungrig, så det var gott med frukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s