Går åt rätt håll

Här går livet och läkningen sin gilla gång. Men det går sakta men säkert åt rätt håll, tar mindre smärtis nu och med längre mellanrum. Det känns bra!!

Idag har jag 2 projekt på agendan. Dels ska jag halta runt hela lägenheten och vattna blommor. De börjar bli törstiga, så de måste få vatten. Och sen ska jag tråckla på mig plaststrumpan och ta en dusch. Jag har bara blaskat av mig de här dagarna, och använt bidéduschen till underredet. Men nu känner jag att jag vill (och behöver…) en riktig dusch. Känns lite läskigt, både att stå upp en lite längre stund och att ju bandaget verkligen hålls torrt. Det kommer säkert gå bra, och jag längtar efter en rejäl dusch! Jag har ju en pall i duschen så jag kan ju sätta mig ner om det blir jobbigt att stå. Tänkte att jag ska försöka ha höger benet utanför duschkabinen, så att det inte duschas direkt på det, i alla fall. Det bör funka. Ni ser, jag har en plan!

Konstigt nog är jag inte alls uttråkad än, trots att jag bara ligger. Dessutom så ligger jag mest i sängen, då jag ser på TV så mycket bättre där. TV:n är på väggen mittemot sängen så jag kan ligga på rygg. Och så kan jag ha rullgardinen nere så bilden syns bra i sovrummet. Ligger jag i soffan så får jag ligga på sidan, och det funkar, men blir lite krångligare nu med foten. Så jag har alltså tillbringat de senaste dygnen i stort sett enbart i sovrummet. Och inte har jag orkat läsa, utan jag har tittat på allt möjligt skräp på TV och sovit. Men igår när jag blev trött på dagen och la mig ner för att sussa, så somnade jag aldrig. Låg bara med ögonen stängda och vilade. Så färre tabletter plus att läkningen kommit igång gör säkert sitt till att jag inte är lika trött längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s