Laga mat

Jag är ju, som bekant, inte så bra på att trolla i grytorna och få fram delikata rätter i ett nafs.

Igår skulle jag göra en omelett.

Inte nog med att det blev korvstroganoff med råris i stället, och dessutom så var korven kycklingkorv!

Hittade dem i frysen och hade glömt att det inte var vanlig korv. Varför jag ens sparat dem kan man nu i efterhand undra, för de är inte goda. Så i det här fallet är det inte i första hand min egen tillagning som var det stora problemet. Det var faktiskt korven! Jag köpte kycklingkorv för att den är mager. Och kyckling är gott och korv är gott, så det borde ju rimligen vara gott. Men icke,tyvärr!

Nu har jag i alla fall 3 portioner kvar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s