Grått igen

Jag hade ett fåfängt hopp om att kunna sitta ute idag också. Men det är inte särskilt lockande, det är helt grått på himmelen. Men, det kan ju spricka upp. Hoppet är det sista som lämnar en.

Igår kollade jag på Hollywoodfruarna. Jösses, Gunilla…. Hon kunde alltså gå ett steg längre och bli ännu knäppare! Det trodde jag nästan inte. Elak och helt i avsaknad av någon som helst självinsikt. Jag vägrar att kolla på hennes Instagram eller egna program som hon har efteråt via nån play-kanal. Jag vill verkligen inte ge henne mer uppmärksamhet. Hon verkar vara en så hemsk person!

När det var slut så tog jag fram datorn och kollade på Biggest Loser VIP. Äntligen åkte Camilla, ursäkternas drottning med svart bälte i undanflykter, ut! Fast det är ganska tragiskt egentligen, för jag tycker det verkar som att hon inte mår så bra. Hon skulle nog behöva få hjälp, av annat slag än att vara med i en sån här tävling. Jag började hur som helst kolla på BL VIP för att jag ville se Anna Book, som jag tycker är en så knäpp person. Men här har hon faktiskt imponerat! Måste ge henne det erkännandet, hon har verkligen kämpat, och peppat de andra, främst Loulou.

Jaha, när det nu inte blir balkonghäng idag, så kanske man skulle ta och plantera om den där stackars trångbodda monsteran? Det borde man väl kunna sitta ner och fixa med? Så foten kan vara i högläge?

4 reaktioner på ”Grått igen

 1. Monster vill ha det trångt 😉

  Jag följer vissa bloggar vad det gäller båda de programmen. Orkar inte titta på tv 🙂

  Gilla

  1. Fast nu tror jag den har det väl trångt. Rötter trycks ut genom det lilla hålet i botten, och den välter.

   Ja, många bloggar skriver om de programmen. Den här bloggen oxå! 😉

   Gilla

   1. Ja det är bra att ni skriver om programmen, för jag är nyfiken men står bara inte ut med att titta. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s