Hemma-dag

Idag ska jag bara vara hemma. Pilla mig i naveln, läsa bloggar, kolla på skräp-TV, läsa bok och ligga med foten högt. Ska bli skönt!

Igår var det kul att hänga med ”barnbarnen” hos Yvonne, och sen umgås med Carina och Kerstin på kvällen. Dessutom så handlade jag innan Nettis körde mig till Carina, så jag fick med mig nya matvaror hem. Så idag kan jag bara slappa!

Igår på kvällen när jag Kerstin kört hem mig så satte jag (nåja, la mig är nog snarare sant…) i soffan och kollade på TV. Jag blev aldrig trött! När klockan var 02 så insåg jag att jag nog ändå borde lägga mig, så jag borstade tänderna och kröp i säng. Låg och läste och tänkte att jag skulle bli sömnig. Nää…. Så tillslut så la jag bort tidningen jag läste och släkte ändå. Och visst somnade jag, det gör jag för det mesta när jag släcker och blundar, men jag hade lätt kunnat vara vaken i flera timmar till. Skumt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s