Slapparsöndag

Idag är det söndag, och jag har inget planerat. Ska se om jag kan gå till affären, kanske. Behöver köpa nya påsar, så jag kan duscha. De har tagit slut, och jag måste ju ha foten i en påse så den inte blir blöt.

Annars ska jag bara ta det lugnt, äta rester från Nettis och min middag igår och kolla TV och läsa. Men jag ska byta bok, den jag läser nu har jag gett både 1 och 2 chanser, men den blir inte bättre. Så igår kväll när jag la den ifrån mig så bestämde jag att det var det sista jag läst i den! Livet är för kort för att läsa dåliga böcker!

Hoppas ni har en bra söndag! Vi hörs senare!

6 reaktioner på ”Slapparsöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s