Äckligt!!

Vill ni veta något äckligt? Om ni inte vill det så kan ni sluta läsa nu.

Jag har ju haft det här bandaget på hela tiden sedan jag opererade foten. Och jag har känt, och känner, att det är något hårt där inne. Runt stortån och över knölen, både under foten och över. Och en bit in under foten. Har trott att det är gips.

När jag pratade med Chefen så sa hon att hon trott samma sak, men att det var typ fetvadd. Jag sa inget men tänkte att HUR kan man känna så fel?? Berättade det för Nettis som ju även hon gjort samma operation. Då sa hon att hon också trott att det var gips eller nåt i hennes bandage, men att det var bandaget som blivit hårt och stelt av allt blod och sårvätska. EEEEUUUUUUWWWWWWWW!

Hur äckligt är inte det???? Att foten kommer vara äcklig, det insåg jag ju. 3 veckor utan att ha tvättat den. Blä! Men det här, ett stelt bandage av allt möjligt guck. Uuuäääähh! Det ska bli V Ä L D I G T skönt att få ta bort det och få göra rent fotskrället! Jag tror inte att jag behöver bandage sedan, när de tagit stygnen, så då ska jag väl kunna duscha som vanligt.

Vänliga hälsningar från Lortgrodan/Snuskfoten/Äckelpäckel

3 reaktioner på ”Äckligt!!

  1. Låter äckligt ja 😝

    Men alltså.. varför byts inte bandage mm? Verkar ju inte hygieniskt precis 😳

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s