Zzzzzzz

I vanlig ordning när jag inte jobbar (eller solen skiner så jag kan vara ute på balkongen) så sussar jag halva dagen. Eller i alla fall till så där 10-tiden. Å andra sidan så är jag vaken halva natten, så det jämnar ju ut sig. 1-2 så där släcks lampan oftast. Kollar på TV i sängen. Så himla skönt att inte behöva styras av klockan, utan göra som man vill!

Nu ska jag i alla fall slita mig från frukostbordet och stoppa klumpfoten i en påse och duscha. Gunvor kommer hit om ett tag. Mysigt!

Vi hörs senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s