Vara stilla

Det börjar bli svårt att inte gå omkring för mycket nu. Foten blir svullen, eller känns i alla fall svullen, och blir liksom lite domnad när jag stått eller gått lite. Jag plockade ur diskmaskinen och vattnade blommorna. Sen fick jag ha foten högt nån timma, innan jag kunde duscha, smörja in mig och torka håret. Sen var det bara att kasta mig i soffan igen och ha foten på kuddarna.

Men det ser fint ut, och gör inte så ont när jag vickar på stortån. Stelt är det, så jag ska vicka mycket för att mjuka upp den. Trodde inte det skulle vara så stelt, däremot trodde jag att det skulle göra ont. 

2 reaktioner på ”Vara stilla

  1. Alltid lättare att hålla sig stilla när man vill än när man måste av någon anledning. Heja på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s