Idag

Idag ska jag på synundersökning och sen ska jag bestämma vilken av de 2 bågar jag hittade igår jag ska ta. Man får andra paret för halva priset, visserligen, men det blir ändå mycket pengar när man ska ha progressiva. Får se hur jag gör! Ska försöka komma ihåg att ta kort så ni får se dem.

Sedan ska jag hem till Kussesin i hennes nya lägenhet. Jag har inre varit där än, trots att det är ett tag sedan hon flyttade in. Vi har inte fått till det, helt enkelt. Men nu när jag kan köra bil, så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s