Hököga

Hämtade nya brillorna igår och är så nöjd!

Jag har för mig att optikern sa att det inte var någon direkt skillnad i styrka mot mina gamla, så jag kände mig lite slösig som ändå köpte nya. Men jösses, som jag ser bra i dessa! Det är knivskarpt! Och snygga är de! Jag trivs skitbra med dem redan!

Då jag börjar sent idag så har jag sängfrilla och pyjamas nu så det blir ingen bild, men jag lovar att ta en senare när jag är påklädd och inte har Piggelunk-frilla. Fast enligt somliga (minns ni min fredag med Maria och Annette??) så spelar väl frisyr och klädsel ingen roll. Jag ser ju tydligen skitkul ut på mina selfies ändå.

Över till något helt annat. Det här med dating sidor, kontaktannonser och allt vad det heter. Får man tips om en sida som ska vara seriös så kan man ge sig på att nästa man pratar med säger att nej, nej, den sidan är det bara folk som vill ligga som är på. Jag antar att det finns alla sorter på alla sidor…. Än har jag inte lagt upp nån ny profil nånstans efter fiaskot med Gary-sol-och-våraren. Däremot så har Husfruen varit på semester och lärt känna en man som hon vill tussa ihop mig med. Jag har inte träffat honom än, så vi får väl se. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s