Nya glasögonen 

Så, nu har jag fixat håret och är påklädd så nu kan ni få se nya brillorna på.

Vad tycker ni? Jag är supernöjd! 
Nu är det frågan om hur lydig patient jag ska vara… Egentligen ska jag ha jätteskon idag och imorgon oxå. Men det regnar nu, och då ska jag alltså dra en plastpåse över härligheten. Eller så kan 2 dagar inte göra nån större skillnad, och jag tar på vanliga skor redan idag.

Jag tror kanske att jag är lite wild and crazy och tar vanliga skor. Och så tar jag med jätteskon och har inne på kontoret. En kompromiss, liksom!

16 reaktioner på ”Nya glasögonen 

 1. progressiva glasögon på Ryska stavas så här (med normala bokstäver) progressivnyye ochki. Lycka till!!! Mohahaha

  Gilla

 2. Hmm tycker nog fortfarande att de andra var tuffare…. Nu blev du ”bara” strikt kontorsråtta….. Mvh, hon med röda terminalglas, gröna vardagsglas och alla möjliga färger i läsglasen. (Eller ja mer exakt bågarna då.)

  Var försiktig och ta rymliga skor iaf.

  Gilla

 3. Snygga! Tycker hon som har nästan likadana fast i brunt sköldpadd … 😉
  Det är en härlig lyx att faktiskt kunna ha flera par glasögon, kan du så skaffa de andra också!

  Gilla

  1. Ja,det är lyxigt med flera att byta med! Den här månaden blir lite skral med sjukpenning, men beställer jag dem bara inom 30 dagar från att jag köpte de här så kan jag nog betala dem på nästa lön. Ska fundera lite på det… 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s