Nästäppa och god gärning 

Igår på restaurangen så åt jag ju så klart bara hälften av min mat, så jag bad om en doggy bag. Och på den här restaurangen fick man just det, en påse. Annars brukar man få en låda att ta maten i, men här var det alltså en påse. Så jag åkte hemåt med biff och pommes frites i hampan. När jag kliver av tunnelbanan hemma så kommer en lite lätt bedagad och sliten kvinna gående mot mig med en stor hund. Av nån anledning så får jag för mig att hunden nog behöver min köttbit. Så jag stoppar kvinnan och säger att jag har en något udda fråga. Hunden sniffar ivrigt efter min påse redan! Jag talar om att jag har en köttbit i påsen och frågar om hon vill ha den till sin vovve. Hon blev så glad att hon började gråta! -Det här behövde jag! Tack snälla,  sa hon. Det kändes bra att kunna glädja en annan människa med så lite!

Ibland när jag sover så blir jag alldeles täppt i näsan. Ligger jag på höger sida så är den näsborren helt igenkorkad! Vänder jag mig på andra sidan så är jag täppt en stund i båda innan den högra släpper och bara den vänstra är täppt. Varför blir det så? Jag är ju alltså inte förkyld alls, och inte täppt på dagen. Bara när jag sover. Helskumt!

6 reaktioner på ”Nästäppa och god gärning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s