Trivs på jobbet

Jag trivs förvisso väldigt bra på mitt jobb. Men tydligen trivs jag t.o.m. bättre än jag själv vet. För omedvetet ser jag till att komma för tidigt IGEN.  Jag klampar in på kontoret med andan i halsen imorse,för jag kommer preciiis när jag börjar. Tror jag,ja… 

Öppnar datorn och alla program och sist schemat för att se vilka arbetsuppgifter jag ligger inlagd på. DÅ ser jag att jag inte alls kom precis i tid, utan 1 TIMME FÖR TIDIGT. Igen! Men den här gången tog jag min bok och en kaffe och satte mig i soffan.

Rätt skönt i och för sig att börja lugnt. Men jag hade ju kunnat sitta i lugn och ro hemma vid frukostbordet. Eller sovit 1 timme till. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s