Regn och rusk

Hu vilket väder! Jag och Daten  (som Husfruen raggade upp åt mig) har varit på höstmarknad på Ulriksdals slott. Hade varit väldigt mycket mysigare om det inte regnat. Men vi knatade runt och kollade lite och så sprang vi på min fd svägerska! Som det visade sig att han oxå kände! Snacka om att världen är liten. Så vi babblade lite med henne.  Och så fikade vi på slottscaféet. Sen gick vi en promenad i duggregnet. 

Sen åkte vi till Bergianska trädgården,  men efter en stund började det spöregna, så då gav vi upp. Så han körde mig hem och jag gick och handlade lite. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s