Total förvirring 

Mot löfte om skjuts till och från lyckades Carina lura ut mig i alla fall, igår. Vi bestämde att vi skulle fika tillsammans uppe i centrum. Och när vi just bestämt det så såg jag på Facebook att en annan kompis var på fiket. Så jag skrev att vi var på väg, och bad henne stanna kvar. 

När vi kom så gick de hon fikat med så vi tog över deras platser. Perfekt! Vi satt och babblade med henne ett tag, och så satt vi kvar en stund när hon gått. Sen handlade jag lite och fick skjuts hem igen av Carina. 

Hemma igen så åt jag middag och läste söndagsbilagorna i soffan. Slappade fortsatte, alltså.

Nu på morgonen har det varit en aning förvirrat. 30 minuter efter det jag satt klockradion på väckning vaknar jag av att jag får meddelanden på mobilen. Stirrar förvånat på väckarklockan! Jo då, den har satt igång när den ska. Men utan volym! Va f*n?? Jo, då vi hade strömavbrott en stund i fredags för att de skulle fixa nåt i huset så var det tydligen inte bara tiden man behövde ställa in igen. Alla inställningar behövde visst göras om, för både volymen och kanalen var borta. Jaha….

När jag sen kom till tunnelbanan så har de bytt plattformar för tågen.  Nu skulle man plötsligt gå på från fel plattform. Helt förvirrat! Tror det är tillfälligt, dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s