Väckning

Igår vaknade jag ju 30 minuter efter att klockradion satt igång.  ….utan volym! Idag vaknade jag å andra sidan 60 minuter innan den satte igång. 

Idag hade jag nämligen sovmorgon, men då hade parkarbetarna bestämt sig för att gå med 2, T V Å , lövblåsar inne på gården. Vet ni hur mycket de låter?? Jättemycket! Det spelade ingen roll att jag hade fönstret stängt, eller att jag försökte ha huvudet under kudden. Det gick inte att sova vidare. Bara att ge upp.

Buhu, jag som älskar sovmorgnar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s