Kalasdags

Idag ska vi fira FastersFina, den stora. 19 år fyller hon. Vart tar tiden vägen?? Jag hinner fasiken inte med! Det känns ju inte som om jag blivit 19 år äldre på den här tiden?! He he he!!

Hur som helst ska det bli kul att träffa familjen. Det var JÄTTELÄNGE sen jag träffade alla. Får bli ändring på det! Pappsen och jag messar några gånger i veckan, och Systeryster och jag hörs då och då på messenger. Men jag längtar efter dem allihop, och barnen. Så nu ska faster/moster tvångspussbomba dem! Oh, vad de kommer gilla det! Ha ha ha!!

Hoppas ni får en bra lördag! Ganska grått är det, men jag såg en solstråle i 5 minuter när jag nyss gått upp. Alltid nåt…

2 reaktioner på ”Kalasdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s