Knökfullt

Undrar om det kanske varit stopp på tunnelbanan innan jag kom? Det var knökfullt på perrongen när jag kom från jobbet!

Ja, ja, jag kom på men vi stod som packade sillar! Nu har jag bytt linje och har fått sittplats. Ska handla och gå in på Curves och teckna nytt medlemskap.  Får ha dubbelt tills januari är slut,  då upphör det jag har nu. Känner att jag måste komma igång, och Curves ligger i huset bredvid där jag bor. Lite lättare att det blir av då.

Ha en bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s