Vilken bra dag!

Först sova till 8, sen frukost i lugn och ro. Efter det till Curves där jag togs emot av peronalen med stora famnen som den förlorade sonen,ungefär. Och även om det var tungt som attan så kändes det himla bra att träna där igen! 

När jag hade duschat så åt jag lunch innan jag begav mig mot jobbet, där jag och några kollegor gick en 4 timmars utbildning. Den var riktigt bra, och vi var alla rörande eniga om att vi kommer ha nytta av den! Så kul!

Sen jobbade jag till 20 och nu är jag på väg hem. Har en så bra känsla efter den här dagen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s