Känslan stämde

Det blev en bra dag igår oxå! Slutade egentligen 15, men jag var på ett möte som drog över tiden, så jag kom iväg senare, men det var okej. 

Handlade lite på vägen hem, och sen knatade jag hem och duschade. Carina kom och vi babblade en stund innan vi knatade hem till Kerran. Hon bjöd på mat och vi satt med tända ljus och babblade en hel massa. Många skratt blev det! Och som vanligt blandade vi samtalsämnena. Skratt och allvar om vart annat. Precis som det ska vara!

De båda skulle börja i ottan och jobba idag, så vi blev inte jättesena. Jag däremot börjar först 10.45 idag! Så jag har sussat gott och nu sitter jag vid frukostbordet och har läst bloggar. Så skön start på dagen!

Ska sörpla i mig kaffet och surfa runt lite till på nätet innan jag gör mig klar för dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s