Trött

Tur att det är fredag!! Idag var det inte lätt att välta ur sängen.

Fick liksom övertala mig själv till slut genom att tänka på att imorgon,  då, då kan jag sova allt vad jag orkar! Ingen klockradio, ingen tid att passa på förmiddagen! Sova tills jag vaknar av mig själv, ligga kvar och dra mig så länge jag vill och sen långfrulle. Bästa tänkbara sättet att starta en dag!

Men först fredag! På väg till jobbet nu. Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s