Fars dag

Idag firar vi våra pappor. Och jag har sån tur som har fått just min papps!

Pappsen som är lite knäpp, som drar vitsar, som har låtit mig och syrran ärva samma tålamod som han har. Det vill säga inget alls. Pappsen som jag går på bio med och reser med ibland.  Och som jag då insett vem jag ärvt min oförmåga att läsa en karta av. Vi kommer alltid vilse… Men vi har kul ihop! Och jag älskar min papps!

2 reaktioner på ”Fars dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s