Lördag med vänner

Carina kom till mig och vi satt och kollade på en grej på nätet innan vi knatade upp till centrum. Vi köpte varsin latte på fiket och satt och babblade där och tittade på folk. 

Sen kom Agneta och Rebecka oxå. Vi fikade och babblade alla 4 ett tag innan det var dags att knata vidare till bion. Vi såg All inclusive med bland andra Susanne Reuter. Så himla bra! Rolig, lite sorglig en liten stund och bara väldigt bra! Se den om ni vill skratta! 

Efter filmen gick Carina och jag och åt middag.

Jag åt lax teriyaki. Så gott! Lite lustig personal på stället bara, men maten var god. Och det är väl huvudsaken. 

Sen knatade vi hem till mig och fikade och kollade på Så mycket bättre. Både Carina och jag reagerade på att Kicka Danielsson inte sa ett pip under måltiderna. De andra pratade och bidrog, men hon sa verkligen inte ett ljud. Konstigt!

Under dagen igår läste jag ut den 3:e av böckerna jag läst nu.

Det var nån här som sa att det finns en fjärde, så jag måste kolla efter den. De var så himla bra!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s