Hörsvår och god mat

Pappsen hör dåligt. Ganska mycket dåligt! Men han vill inte ha sina hörapparater, för då är det sånt liv hela tiden. Frågor på det?? 

Igår visste de att jag skulle komma och på ett ungefär hur dags. Och de har 2 ringklockor på ytterdörren, 1 är pappsens som han hör. Påstår han.. Jag ringer på båda när jag är utanför. Och så väntar jag. Och väntar.. Ringer igen, på pappsens. Hör klart och tydligt hur det ding-dångar där inne. Men ingen öppnar. Så jag känner på dörren och den är upplåst, så jag kliver in och ropar HALLÅ. Inget svar, och det är knäpptyst i lägenheten.  Så jag går in och börjar leta efter dem. Hittar pappsen framför TV:n. -Va, ringde du inte på min ringklocka? Jag har ju inte ljudet på TV:n så att jag ska höra den. Suck….Styvmor var och handlade och kom hem strax efter mig.

Systeryster kom förbi med fina blommor.

Av mig fick han en hjärtformad ljuslykta. 

Jag stannade på middag och styvmor bjöd på en variant av biff Rydberg.

Supergod! 

Till efterrätt fick vi hallonpannacotapaj. 

Den var supersmarrig!

4 reaktioner på ”Hörsvår och god mat

  1. Hmmm min far skaffade hörapparat för att ha i bokhyllan. För hade han nyttjat den hade han hört vad vi pratar om…. Suck.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s