Till allmän beskådan 

Nu har jag jobbat klart för idag. Jag ska till S:t Görans sjukhus och berätta om min GBP för personer som ansökt om att få en operation. Nu har jag gjort det här några gånger och jag tycker det är kul att kunna dela med mig!

Det är så olika från gång till gång om du frågar nåt och vad de frågar. Så vi får väl se hur de är den här gången. 

Det brukar vara en som har gjort en gastric sleeve oxå, som berättar om sin erfarenhet,  så oftast är vi 2. 

Självklart så spillde jag av min smoothie på tröjan idag. Ingen färgad fläck, men ändå 1 fläck. Jag vet ju, av erfarenhet, att de tittar väldigt noga på en. På en skärm visas ju en bild av hur jag såg ut innan jag gick ner, och så jämför de med hur jag ser ut nu. Men jag får bjuda på att jag har en fläck, det är ju mer hur jag ser ut, att jag gått ner i vikt, de är intresserade av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s