Foten och 2 gymkort

Jag som var en så exemplarisk patient och skötte mig och klumpfoten enligt konstens alla regler. Därför läkte den ju oxå så himla bra och jag kunde ju gå som vanligt snabbt! Men säg den lycka som varar… 

Eftersom foten var så frisk och inte gjorde ont så tyckte jag ju att det var dags att ta nya tag med träningen. Så jag köpte ju kort på Curves trots att jag fortfarande betalar på det andra gymmet till och med januari. Men det är det ju värt!  Om man kan utnyttja det… 

När jag hade tränat förra veckan, om det var tisdagen eller kanske onsdagen, så var jag lite.. Ja, typ trött, i foten. Gjorde lite ont,men jag tänkte att det inte var så konstigt. Det var väl träningsvärk! Foten hade ju mest bara varit still.

Så på fredagen körde jag på igen! Hej och hå, o så duktig jag kände mig! Kände av foten under passet, men ingen fara. Men sen. Efteråt kom det, och det gjorde O N T! Inte bara när jag gick utan det värkte hela tiden. Och jag har fortfarande ont,men mest när jag går nu. 

Jag antar att jag felbelastat och att nåt antingen är.. ja typ överansträngt eller kanske inflammerat nu. Hur som helst så kan, vågar, jag ju inte träna! Så nu betalar jag för 2 träningskort som jag inte kan utnyttja. Går bra nu! 

4 reaktioner på ”Foten och 2 gymkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s