Kanske, kanske….

Jag vågar nästan inte känna efter…. Eller skriva det! Men, kanske, kanske, så är foten bättre idag?!

Jag ska inte ropa hej än, och verkligen inte gå och träna, men det känns som att det vänt! Yyyyeeeeeiiiiiii!

Igår slutade jag jobba kl 15, och då gick jag och satte mig på ett fik med en kopp te och min bok i 1 timme. Sen knatade jag till en restaurang och mötte Agneta och Rebecka och åt vedugnsbakad pizza. Så gott!! Vi satt ett tag och babblade om allt möjligt, bland annat Agnetas kommande 60-årsfest. Den kommer bli skoj, med en massa folk!

När jag kom hem så sjönk jag ner i soffan med TV:n på. Inget särskilt att kolla på, så jag chattade ett tag med Carina i stället. Sen gick jag och la mig och läste. Men jag var så trött så ganska snart så släckte jag och somnade. Och jag har drömt jättekonstigt i natt! Sällan jag minns vad jag drömt, men de här drömmarna minns jag. Det är 2 olika, för de hänger inte ihop alls. Helskumma, så inget att berätta om.

Idag skiner solen!! Helt underbart, särskilt efter den traumatiska upplevelsen av snöblandat regn igår! Hua!!!! Och så läste jag i en annan blogg att om bara 1 månad, drygt, så vänder det och börjar bli ljusare igen. Jag tar fasta på det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s