Ny serie

Carina påminde mig om att Enkelstöten började igår. Jag hann precis hem tills den började! Kul med svenska serier som är bra, och den var bra, tycker jag!

Så jag kollade på den och sen var det nattadags. Ändå var det nästan omöjligt att komma ur sängen imorse. Att jag ska ha så svårt att pallra mig upp! Jag vaknar ju av klockradion, men kan inte förmå mig att kliva ur sängen. Suck…

Och foten… Ja, dagsrapporten kommer här: Läget oförändrat från igår. Bättre, men inte bra. Funderar på om jag kanske ska äta nån antiinflammatorisk medumsin? Voltaren eller nåt. Eller Voltarengel, kom jag på nu! Det har jag för mig att jag har hemma. Måste rota i gömmorna när jag kommer hem,det är ju bergis bra!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s