Fint besök

Idag har vi haft finbesök på kontoret!

Nettis, Toyboy och Korven kom. Och 2 andra föräldralediga med bebisar. Så jag har fått gosa massor!! Toyboy var med eftersom Nettis fortfarande inte kan köra bil eller klara sig helt själv efter operationen av hennes axel. 

När de fikat med Nettis avdelning så åt vi lunch ihop. Mysigt!!
Nu har jag jobbat klart för idag. Nu ska jag hem och smörja in foten.

Självklart så hade jag ju ingen hemma igår,hur mycket jag än rotade i alla gömmor!! Bara Voltarentabletter, så det har jag knaprat idag. Och vad skönt det är att inte ha ont i foten och att kunna gå som vanligt! Hoppas att gelén är lika effektiv! Inbillar mig att det borde vara bättre med gel, som bara påverkar just foten. Tabletter påverkar ju liksom hela kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s