Fika

Igår efter jobbet så messade jag Carina om vi skulle ses på ett fik i centrum. Hon skulle jobba sent så det gick inte, tyvärr. Men när jag kom till centrum så kände jag ändå för att sätta mig där.  Så jag köpte en latte och satte mig i en skön fåtölj och läste klart min bok. Efter en stund ringde Carina och frågade var jag var, för hon kunde sluta tidigare. Så lagom när boken var slut så kom hon!

Så mysigt att sitta ett tag och umgås innan man går hem! Vi babblade, kollade på folk och hade trevligt. 

När jag kom hem så åt jag middag och sen fixade jag naglarna. Tog bort gammalt lack både på tårna och fingrarna och så klippte jag av dem en bit. Fingernaglarna hade verkligen blivit långa! Eller, inte alla,men några. Så nu är de lite mer lika. Och jag har inget lack på tårna. Nu får det vara vintertår. På fingrarna har jag nagelförstärkare. Som transparent lack, men tyvärr lite gult. Inte så snyggt! Varför gör man det inte lite vitt i stället? För ett tag sen hittade jag ett transparent lack som blekte nageln lite. Det var fint, men tyvärr så satt det så dåligt. Det flagade efter bara någon dag. Alltid är det nåt!

Idag somnade jag om när klockradion stod och babblade. Så jag kommer komma kanske 15 minuter sent till jobbet. Jag tycker inte om att komma sent! Händer väldigt sällan, som tur är.  Jag är för det mesta lite tidig. Och det känns väldigt mycket bättre! 

2 reaktioner på ”Fika

  1. Har du provat att ha det lacket du köpte och ett topplack över det?
    Kolla annars Isadora som verkar ha ett som heter Nail Whitener

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s