Kroppsbehåring

Mina ben….. Alltså de är långhåriga nu! Ända från bikinilinjen ner till fotknölarna. Långa, svarta, hårstrån. Snyggt? Nää, inte särskilt! Varför kan det inte bli mode med håriga ben?? Va? Det går ju annars mode i allt. Olika kroppsformer, som att nu ska man ha stor rumpa, till exempel. Men håriga ben verkar aldrig bli inne.

Jag gick ju och skulle ta bort allt hår med laser, men efter att jag gått X antal gånger och bara tyckte mig märka en marginell skillnad så har jag gett upp det. Det kostade ändå ganska mycket, och jag skulle alltså ha behövt gå massor av gånger till för att få bort håret.

På sommaren så håller jag ju efter behåringen. Minst 1 gång i veckan sitter jag med epilatorn. Och så tar jag de strån som växer precis under huden med pincett. Ett j*kla pillande, kan jag tala om! Men då jag är på klippor eller strand, är barbent till klänning, så är det ju nödvändigt att hålla behåringen stången. Men nu, på vintern, så visar jag ju inte benen. Och då blir det inte av. Jag har aldrig hudfärgade nylonstrumpor, som ni kanske förstår. Tjocka, svarta, strumpbyxor är det som gäller.

I will not keep calm and you can fuck off  har börjat vinterbada. Det kanske är vad som ska till för att jag ska hålla benen hårfria även vintertid? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s