Lördag

Riktigt långsam och seg förmiddag här hos mig. Sov länge, så klart, och sen frukost framför datorn. När frukosten var avnjuten så tog jag en påtår och satt kvar och bara surfade runt bland bloggar och annat på nätet. Inte gjort ett skvatt, bara suttit och slötittat på nätet. Så himla skönt!

Så småningom ska jag packa övernattningsväskan och göra mig i ordning. Ska på tjejkväll hos Wilbur. Mys!! Ser verkligen fram emot det! 

Jag hoppas ni alla har en bra lördag!

4 reaktioner på ”Lördag

 1. Morrn morrn.
  Ja, min lördag (som alla lördagar här) bestod i att mjukstarta morgonen med kaffe och frukost (och datorn, självklart). Sen var det dags att gå till marknaden i ett grått, kallt och blåsigt väder (men ingen snö) för en veckohandel av frukt, grönt och lite kött. Sen hem och värmas sig med en stor kopp te och hembakade kakor 😛
  Efter det så gjorde vi oss i ordning för ett bröllop vi var bjudna på. Så nu sitter jag här, fortfarande proppmätt. För mat, det kan dom verkligen laga och äta här… 🙂

  Gilla

   1. Du vet inte vad du missar är. Landet är faktiskt underbart och det finns en massa att titta på och göra, och då menar jag för alla smaker 🙂
    Folket är så gästvänliga så jag skäms nästan för att fråga om något. Dom är lite rädda i början för att prata Engelska men det släpper efter en stund, då är det svårt att få dom att vara tysta 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s