Tröttmössa eller Tant Senil

Jag drack 1 glas vin igår. ETT glas! Och jag var hemma strax efter 23 och i säng före 24. Och uppe vid 7. Så jag söp ju inte skallen i bitar och var ute och svirade hela natten, utan jag sov ändå ca 7 timmar.

Ändå har jag varit så seg och trött idag. Inte mått dåligt men varit rejält trött. Och en aning virrig…

Kommer in i fikarummet på lunchen, och det står framdukat fikabröd. Jag tar en bit och knatar in på min avdelning. -Nu har de satt fram fredagsfikat, gå och hämta, hojtar jag till kollegorna. Som tittar förvånat på mig och upplyser om att det bara är torsdag.

Jag har alltså snattat en kakbit från någon avdelning som beställt fika till ett möte. Ganska pinsamt…

3 reaktioner på ”Tröttmössa eller Tant Senil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s