Aj

Jag har haft ont i vänster skuldra ett tag. Och det gör ont uppåt nacken och ut i armen. Och igår på jobbet gjorde det ner ont, så på vägen hem knatade jag förbi thaisalongen. Och de hade tid så jag fick 1 timmes massage. Skönt men aj, vad det gjorde ont där jag har ont. När jag kom hem så tog jag en värktablett,  för det gjorde så ont.

Kollade på Enkelstöten på play och så på Wahlgrens värld. Sen gjorde jag mig iordning och bäddade rent innan jag la mig och läste. 

Hade svårt att hitta en ställning som i alla fall gjorde mindre ont när jag skulle sova. Har vaknat massor av gånger i natt och vid 4 fick jag gå upp och ta en till tablett. Det tar inte bort smärtan, men det gör i alla fall mindre ont. 

Blir det inte bättre över helgen så får jag nog söka för det här. Det gör ONT!

12 reaktioner på ”Aj

 1. Lustigt, ja har haft ont på samma sätt en tid. Har bara blivit värre O värre. Var till sjukgymnasten i går. Fick veta att de var inflammation.
  Fick tipset att köpa diklofinack(vet ej om stavningen är rätt), men de känns redan bättre.
  Kanske värt att testa iallafall😊

  Gilla

 2. Kanske värt att testa iallafall. Är både smärtlindring O inflammationshämmande.
  Har kört Ipren +alvedon O voltarensalva, men bara haft tillfällig effekt.
  Tänkte att de kan vara värt att testa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s