Känslor

Så märklig situation, det här. Bara vänta på slutet. Vi är som i nån konstig bubbla, allihop. Alla känslor är så nära, på något sätt. Sorg, så klart. Oro för pappsen, men oxå glädje och tacksamhet mellan varven. Vi orkar skämta med varandra ibland. Och det känns faktiskt bra! Och vi säger allihop att vi känner stöd av varandra. Att vi mitt i allt svetsas samman än mer. Så det kan man glädjas åt, trots allt, och känna tacksamhet över.

Jag är oxå så tacksam att jag fått ha min styvmor i alla de här åren. Inte minst efter att mamma dött. Då, men även annars, tog styvmor verkligen hand om mig. Var en mamma till mig! Så värdefullt! Så nu tar jag hand om henne, så gott jag kan, hennes sista tid. 

Sedan får vi hjälpas åt att stötta pappsen när han ska ställa om och leva ensam. 😢

7 reaktioner på ”Känslor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s