Infomöte, igen

Efter jobbet idag så var jag och berättade om min viktresa och min Gastric Bypass. 

Jag var lite fundersam över hur det skulle gå idag, jag är ju inte direkt på topp. Men det gick bra! Vi brukar vara 2, en som gjort en Gastric Sleeve oxå.  Men den personen dök aldrig upp. Så jag fick längre tid på mig. Jag fick babbla på lite mer än vanligt och kunde svara på frågor i lugn och ro. 

Det var ju tur att jag inte lämnade återbud när den andra personen inte dök upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s