Tack

Jag vill verkligen tacka för alla era fina kommentarer! Jag brukar alltid svara på alla kommentarer, tycker det är det minsta jag kan göra när ni tar er tid att skriva. Men nu har jag inte riktigt orkat det. Jag vill ändå att ni ska veta att jag verkligen uppskattar allt fint ni skrivit!

Dagen har gått. Är trött och känner mig lite, eller ganska mycket, trög. Som att allt går i slow motion. Har nån slags overklighetskänsla. Det är väl så, att allt kommer och går, lite.

När jag åkte hem från sjukhuset nån av gångerna så började en varningslampa lyss i bilen. Den varnade för batter- eller elfel. Ska kolla om den lyser nu med när jag kommer hem. Då får jag boka tid på verkstad och åka kommunalt till Långtbortistan där Pappsen och syskonen bor och där vi ska till begravningsbyrån imorgon. 😕

8 reaktioner på ”Tack

 1. Du verkar vara en genuint rar människa! ”Känner” dig bara via bloggen och läser allt du skriver. I motgång och medgång. Precis som livet är – upp och ner. Det är nog vi läsare som ska tacka dig! Hoppas bilen inte blir alltför ”dyr” i sin reparation. Kram från en cyberkamrat från Skåne

  Gillad av 1 person

 2. Låt verkstan kolla upp bilen i vilket fall som helst. Tyvärr tendera elfel till att vara dyra fel. Men de är dyrare att ignorera eller försöka fixa själv. Men det är väl som de säger elände kommer aldrig ensamt. Kram

  Gilla

 3. Jag vet, och uppskattar, att du alltid brukar svara, men jag ser det också som självklart att du inte riktigt mäktar med just nu. Vet själv hur det är när man är så trött att man inte riktigt hittar orden och orkar sätta ihop dem till meningar.
  Ta hand om dig (och bilen 😉 ), vi vet att du läser det vi skriver här, och det är det viktiga.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s