Slut i rutan

Igår skulle jag ha gått på Lussemingel hos Kerran med familj. Men jag avbokade. Jag är helt slut! Känns som om jag har ludd i huvudet. 

Jag bara åt, duschade och sen ramlade jag ner i soffan. Kollade på Kardashian och sen bytte jag till sängen och kollade på Enkelstöten. Så skönt att se på TV i sängen och bara stänga av och somna sen.

Det är väl inte så konstigt om jag är slut i rutan just nu, i och för sig. Men det är jobbigt. Och tråkigt. 

Jag lyckades i alla fall hitta en verkstad som både hade tid nu och inte om 1 vecka och som dessutom kom och hämtade bilen!! Jag mötte dem i centrum igår så de fick bilnyckeln, så kanske jag får besked idag vad det är för fel och vad det kommer kosta.

2 reaktioner på ”Slut i rutan

  1. Skickar en stärkande kram genom cybervärlden 🤗❤️. Bra att du lyssnar på din kropp och knopp. Vet av egen erfarenhet att det inte alltid är så lätt att göra så utan bara köra på och hänga med på allt runtomkring en. Ha nu en fin torsdag. Kram Sara 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s