Lilla Pappsen

Idag efter jobbet åkte jag direkt till pappsen. Han rotar runt hemma bland Styvmors saker och rensar en del. Jag sa att tycker han att det är jobbigt så hjälper jag och Systeryster honom. -Jag tänker att jag tar lite i taget, säger han. Jag kan inte bara låta andra ta hand om allt. Lilla Pappsen!!! Han kämpar på! 

I alla fall så rotade jag lite bland Styvmors kläder och skor och tog en del som jag kan och vill ha. Så konstigt att gå igenom andras saker. Inget man vänjer sig vid, även om jag ju gjort det förr, både efter mamma och mormor. Men ändå så känns det bra att kunna använda hennes saker istället för att bara kasta. Får väl se om vi kan skänka det som ingen av oss vill ha till nåt bra, Läkarmissionen eller så.

Pappsen och jag knatade till Långtbortistans centrum och åt gott på en mysig restaurang. Så mysigt att sitta tillsammans och ha det lite trevligt och äta gott. När vi kom hem igen så ringde en god vän som bor i trappen bredvid. Han hade griljerat deras julskinka, och hade tagit Pappsens oxå!! Så gulligt!! Det värmer!! Styvmor hade hunnit köpa en färdigkokt skinka, och Pappsen hade nämnt det och att han skulle äta den som den var. Då kom Anders och hämtade Pappsens skinka när han skulle griljera deras. Otroligt omtänksamt!! Pappa är inte direkt någon mästerkock, om man säger så. Men nu har han i alla fall en julskinka! Och jag vet att han älskar ris a la Malta, så det har jag tänkt att ta med till honom till jul.

2 reaktioner på ”Lilla Pappsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s