Dagens planer

Igår slocknade jag innan jag sett klart filmen Mig kan ingen äga. Jag la mig i sängen i en paus och tänkte se klart den där. Men när jag kände att ögonlocken började klippa så stängde jag av och somnade. Lika bra. 

När jag masade mig upp vid 9.30 så hade jag alltså sovit i dryga 9 timmar. Välbehövligt! Nu har jag suttit lääänge vid frukostbordet, och nu ska jag göra mig i ordning. Ska gå till centrum och handla lite mat och en julklapp till M. Carina kommer hit senare och vi ska äta tillsammans. 

Jag har funderat på vad jag ska köpa till M. Har tänkt på en grej som i och för sig är bra, men som egentligen kanske inte är så kul. Det är nåt ”nyttigt” eller hur jag ska uttrycka det. Men jag vill ju ge något som hon gillar, blir glad av. Äh, det får nog bli nåt annat! Ska gå och kolla lite i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s