Hann med

Igår hann jag en del av det som behöver göras. Bland annat vek jag all tvätt. Och idag när jag kommer hem ska jag tvätta igen. Så då får jag ny tvätt att vika… A never ending story. Ja,ja, så är det ju.

Jag sover som en kratta just nu. Så himla trött och ändå svårt att somna. Och så vaknar jag en miljon gånger för att det gör ont i vänster arm och skuldra. Det är mycket bättre, jag äter ingen smärtis längre. Men det gör ont när jag ligger i vissa ställningar. 

Är på väg till jobbet nu. Tunnelbanan skulle precis gå när jag kom, så jag var glad att jag hann hoppa på! Men den segade sig fram 1 station,  sen fick alla gå av. Det var något fel på tåget. Jaha….

2 reaktioner på ”Hann med

    1. Nej, men jag misstänker dels en nerv i kläm och musarm. Har haft samma på andra armen. Jag vet att jag har en disk i nacken som putar ut ochbretar en nerv som känns ner i höger arm.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s