Julklappar

M hade med en så fin påse med julklappar i till mig igår. 

Smart med en fin påse, som även den blir som en present. Den kan man ju antingen ge bort vidare med en gåva i, eller använda själv och ha saker i. Smart!

Och ja, när jag fick den så var den fylld med flera julklappar! 

En jättefin klänning,  en tvättlapp som man tvättar ryggen med, en isskrapa med passande text på, en handkräm från Clarins,  en pannlampa, en liten lampa som man hänger på jackan eller väskan i stället för reflex och så en liten pryl som man sätter på fingrarna när man målar naglarna och har nagellacksflaskan i. Och sist, men unte minst: en tumstock!! Hon vet vad jag behöver! En massa fina och kul grejer!!! Min fina M, kommer alltid på så fina och bra presenter! Jag skäms lite, jag är inte lika bra på det som hon!

Vi hade en trevlig stund tillsammans, som vanligt. Babblade om vad vi ska göra i jul och lite allt möjligt. Och så tog vi årets julselfie. Ha ha ha!! Av nån anledning så har det blivit tradition att vi skickar en julhälsning varje år med en bild på oss utspökade. Så, en cliffhanger, snart på en blogg nära er… 😉

2 reaktioner på ”Julklappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s