Dan före doppare dan

Eftersom jag var heeelt slut när jag kom hem med tunga kassar igår efter 19 så bara lassade jag in allt i skafferi och kylskåp och så knatade jag till thaisalongen. Fick 30 minuters helt underbar massage!!! Tydligen precis vad jag behövde för i natt har jag inte vaknat en enda gång för att jag har ont!  Så skönt!! 

Sen låg jag i soffan och kollade på TV innan jag gick och la mig. Så idag ska det bakas limpor och fixas innan jag åker till Pappsen. 

Eftersom jag misstänker att ni har annat att göra imorgon, så vill jag och M önska er en riktigt god jul redan idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s