Slappar hos Systeryster

Igår när jag ätit frukost och gjort mig klar hemma hos Pappsen så åkte jag över till Bror där även Systeryster med familj är kvar. Men ganska snart efter att jag kommit så blev Fasters Lillfina magsjuk och spydde. Lilla kraken! Så Systeryster och jag packade oss iväg hem till dem i stället. Vi ville helst inte få magsjuka.

Vi gick ut och gick en långpromenad och sen bara slappade vi. Vi spelade Yatzy med Storpudding och kollade på TV. Och åt god pasta till lunch och halloumiburgare till middag.  Jag fick låna Lillpuddings säng och sov kvar inatt.

Nu är jag hemma och har gjort en kaffe i min nya maskin som jag fick i julklapp

Spännande! 

Skulle kolla på Frökens Frimans krig, men det var ju repris. Blev så besviken, trodde det var nya avsnitt i år. 

4 reaktioner på ”Slappar hos Systeryster

  1. Härligt med slappardagar när det är helg! Nej, men det var väl nya avsnitt av Fröken Friman. Jag tittade på SVTplay och där fanns säsong 4 i 3 delar. Ha det så bra…

    Gilla

  2. Alla säsongerna finns på svtplay så scrolla bara ner/fram till den sista säsongen. Såg alla nya häromdagen 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s