Lägesrapport 

Igår begravde vi Styvmor. Det var en fin stund, men också sorgligt så klart. Men vackert med alla blommor. Och så fint att hennes många vänner slöt upp!

Jag låg i soffan hos Systeryster efteråt, och vi babblade lite. Svågern lagade godaste portersteken som vi allihop åt tillsammans på kvällen. Det kändes bra att vara tillsammans och äta gott. Styvmor lagade alltid porterstek en av juldagarna, så det var speciellt att äta det.

Sov knappt alls i natt. Hade så himla ont! Var skittrött när jag satt på tunnelbanan på väg till läkaren i morse. Han klämde, kände och frågade om hur jag har ont. Konstaterade att det lät som att det var det jag sa, nerv som blir retad av putade disk i nacken. Så remiss för magnetröntgen och sen återbesök. Sjukgymnasten är ju kontaktad redan, men hon är ledig den här veckan. Så henne hör jag av nästa vecka. Och så skrev han ut smärtstillande som kan hjälpa vid nervsmärta. Så jag hoppas på det. Sjukskriven 2 veckor nu.

Ja, så jag fortsätter att spendera både nätter och dagar i sängen uppallad med kuddar överallt. 😕

11 reaktioner på ”Lägesrapport 

  1. Nyfiken på vilken medicin du fick för nervsmärta? Jag har gabapentin sen något år sedan, och det hjälper inte längre.Gott nytt år på dig😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s