Bättre 

Idag har jag varit mycket bättre!  Kanske inte bara jag, utan nacken oxå, som blev skrämd igår av prat om operation. Eller så hjälpte bändandet hos sjukgymnasten mirakulöst. Hon trodde ju att det bara skulle hjälpa för stunden, så att jag skulle få paus från smärtan. Och det är möjligt att det bara är en paus och att jag blir sämre igen, men jag är så tacksam för pausen!

Anita kom hit idag efter jobbet. Så mysigt! Vi värmde soppa och åt med mackor till. Och så fika och choklad. Mums! 

Hon hade med så fina blommor till mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s