Sjukgymnast & tandläkare 

Idag knatade jag till sjukgymnasten igen. Så skönt när hon böjer, tänjer och sträcker på nacken så att utrymmet där nerven har det trångt vidgas! Domningen och smärtan klingar av helt! Hon sa att hon tycker jag ska prova, försiktigt, att gå till Curves och träna. Känner jag att nån övning triggar domningen/smärtan så avstår jag från den bara. Ska bli skönt att röra på mig nu! 

Fikade efter att jag var klar hos henne och sen hade jag ett tandläkarbesök. Jag brukar tycka det är så skönt att ligga i den där tandläkarstolen, den rätar ut ryggen så bra. Men idag var det allt utom skönt! Dels att ligga plant på rygg, och dessutom böja bak huvudet. Precis den rörelsen jag  inte bör göra, det är då nerven retas och jag får ont. Och det fick jag! AJ! 

Annars gick undersökningen bra, inga hål eller tandfickor, bara lite, lite tandsten. Och det var så lite så den tog hon på en gång så jag slapp komma tillbaka igen. Skönt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s