Födelsedag och rehab

Får upp en påminnelse på Facebook om vilka som fyller år idag. Det är Styvmors födelsedag. Idag skulle hon ha fyllt 73. Lilla Styvmor!! Häromkvällen när jag skulle somna så tänkte jag så mycket på henne och saknade henne så. Självklart var jag redan medveten om att det är hennes födelsedag idag, men det gjorde ändå ont att se det på Facebook. Jag ska prata med syskonen om vi inte ska stänga hennes Facebooksida.

Knatade till Curves i morse (fick ställa klockan…) och träffade Tina, som äger stället. Hon är SÅ bra! Först förhörde hon sig om vad som ställer till det för mig, vad har läkaren sagt, vad säger sjukgymnasten och har det röntgats och konstaterats? Sedan så präntar hon in i mig att nu ska jag inte träna utan nu är det rehab. Flera gånger så påpekar hon det, inte ta i allt vad jag har, inte slita och dra. Lugnt och fint, ner med axlarna, ut med bröstet. Vi gick igenom alla maskiner, men vissa sa hon att jag ska hoppa över tills vidare. Så himla bra!! Jag fick verkligen så bra hjälp, både med att hitta ett tänk och med teknik. Att jag måste ha tålamod och göra det här nu ett tag för att sedan kunna träna och ta i utan att hamna i den här smärtan igen.

På ett annat gym om man bokar en genomgång/personlig tränare så betalar man en hel massa extra för det. Här ingår det! Hur många gånger som helst, om man behöver det. Och det är alltid en coach på plats som går runt bland alla som tränar och peppar och påpekar om de ser att man behöver justera något. Så himla bra! Jag är så glad att jag har börjat på Curves igen!

2 reaktioner på ”Födelsedag och rehab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s